Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

Na predaj rekreačná chata Ľubochňa

Obec: Ľubochňa
Okres: Ružomberok
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Typ domu: Chata
Iné:
125 000 €

Popis nehnuteľnosti

MAXPROFI ponúka na predaj  drevenú rekreačnu chatu v Ľubochnianskej doline.

Chata sa nachádza v tichom prostredí na okraji lesa, obklopená nerušenou prírodou. Dispozične pozostáva: zo suterénu so samostatným vstupom, kde je  zádverie. Na 1. podlaží (prízemí) ako hlavnej časti chaty je obývacia izba, kuchyňa, kúpeľňa a na poschodí (podkroví) sa nachádzajú 3 spálne. Chata poskytuje kapacitu cca 8-12 lôžok. Je napojená na elektriku, vodu/studňa/ s čerpadlom odpad je riešený trativodom. Kúrenie je lokálne pomocou krbovej pece s prieduchmi + v kuchyni piecka na pevné palivo. 

Pozemok o výmere 320 m2 je v osobnom vlastníctve, okolitý pozemok je urbárny. Podlahová plocha chaty je cca 75 m2, zastavaná plocha 49 m2.

Ľubochňa leží len 14 km od Ružomberku.  Ľubochnianska dolina je najdlhšia dolina na Slovensku. Nájdete tu jedinné fatranské pleso,  Blatné.  Je vhodná na rodinné cyklovýlety a prechádzky. Cez dolinu vedie aj značka  na Chatu pod Borišovom. Taktiež  môžete navštíviť železnicu a studený gejzír v lokalite Krátke neďaleko chty Lúčka.

Viac informáciíí  Vám radi poskytneme v RK. Preto ma neváhajte kedykoľvek kontaktovať  na tel. č. +421 907 686 144.

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
320 m2
Úžitková plocha:
75 m2
Zastavaná plocha:
49 m2
Podlahová plocha:
45 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Počet izieb:
4
Energetický certifikát:
žiadne
Typ budovy:
drevo

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ľubica Siakľová

Ľubica Siakľová

licencovaný partner predaja

  • Česky
  • Slovensky
  • Pусский
  • lrm
  • narks

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti